Willy på äventyr
 


Uppdaterad 2009-07-24, 2004 Björn Harnby , harnby@yahoo.com

Bokrecensioner:

Tänk att jag skulle få uppleva att jag höll en bok om "Willy på äventyr" i min hand! Det är något så fantastiskt att jag aldrig riktigt kunde föreställa mig att det skulle bli verklighet. Och nu sitter jag här med din bok framför mig och känner mig alldeles omtumlad.
Jag har redan imponerats av de utförliga indexen i slutet på boken och konstaterar belåtet att du fått med Norge och Danmark både i indexen och löptexten. Lysande!
Det gläder mig speciellt att den sorgligt glesa facklitteraturen om svensk seriehistoria fått ett nytt och viktigt bidrag med din bok.


----------------------------------------------------------------------

Det är en genomarbetad och fyllig bok om denne seriehjältes bragder i Skandinavien. Allt är med, fylliga index, allt om upphovsmännen och Willy och hans vänners utveckling i serien genom åren. Inte minst hans flygmaskiner som också utvecklades i serien, från SM1 till det otroliga SM6. Boken rekommenderas på det varmaste till alla serievänner.

----------------------------------------------------------------------

Det har blivit en strålande, informativ bok. Efter en första snabb genomgång finns det mycket att hämta, inte minst när det gäller de nyare utgåvorna av Willy.
Det har blivit en snygg, behändig bok med god kvalitet på papper, texttryck och bilder. Layouten är förstklassigt snygg och i sig själv informativ.
Vi får hoppas att den bidrar till att öka intresset för denne världens troligtvis första episka serie och långlivade hjälte.

----------------------------------------------------------------------

Tillbaka